Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zaktraining

Tijdens de zaktrainingen kan je je lekker uitleven! Dankzij de enorme hoge intensiteit maakt een zaktraining het mogelijk om kracht, flexibiliteit en conditie in een keer te trainen.

Inhoud training

Tijdens de zaktrainingen wordt er niet gespard. Er is geen contact met mede sporters. Alle oefeningen worden uitgevoerd op de bokszak. Tijdens de training worden technieken aangeleerd, zodat je daarmee de intensiteit behoorlijk kan verhogen.

Voordelen zaktraining

Zaktraining is een explosieve training en heeft een positieve impact op het lichaam. Tevens is de bokszak de beste “stress releaser”. De trainingen zijn zeer geschikt voor sporters die willen afvallen, weerbaarder willen worden of meer conditie willen krijgen op een leuke manier.

Coach

Hafiz Nizamoeddin

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren