Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Personal training

Probeer je al jaren van je overtollige kilo’s af te komen? Ben je het zat om je futloos te voelen of wil je gewoon je boodschappen naar huis kunnen dragen zonder buiten adem te raken? Dan is het tijd voor een ingrijpende verandering!

Echt resultaat behaal je niet overal

Via google kun je heel veel vinden; voedselprogramma’s, workout schema’s en talloze sterke quotes. In de praktijk blijkt dit toch anders te werken. Al die informatie zorgt eerder voor verwarring dan dat het je helpt je doelen te behalen.

Ben jij bereid prioriteit te maken van jouw doel

CrossFit Mokum coacht je op voeding, training én mindset. Geen tijdelijke resultaten, maar een gezonde lifestyle die je kunt volhouden.

Intake

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen gaan we praktische en realistische doelen stellen en doelgericht werken om deze te behalen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren