Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Food Coaching

Hoe zou het voelen als

… je een verantwoord eetpatroon hebt dat binnen jouw leven past (ja, daar horen ook etentjes buiten de deur en feestjes bij!).

… je niet vast zit aan een eentonig dieet maar je je doelen kunt behalen met maaltijden die heerlijk smaken?

… je eindelijk eens de resultaten gaat behalen waar je al zo lang van droomt?

 

Food Coaching programma

Heb jij je trainingen wel onder de knie maar lukt het nog niet om je voeding op een rijtje te krijgen? En vind je het met name lastig om zelf je voeding te tracken? Kies dan voor het CrossFit Mokum Food Coaching programma. Het Food coaching programma bestaat uit de volgende onderdelen om jou zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van je doelen:

  • Intake
  • Gepersonaliseerde Maaltijdplan App
  • Weekly Checkup
  • Kosten: € 50,- per maand

Intake

Je leert welke voedingsstoffen je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Je krijgt een calorieën en macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten) budget, waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke dieetwensen. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gepersonaliseerde Maaltijdplan App

Je krijgt niet zomaar een maaltijdplan, maar een gepersonaliseerd maaltijdplan in onze app.

Alle maaltijden in de app zijn volledig afgesteld op jouw lichaam en doelen voor optimaal resultaat en duurzaamheid.

Eet je graag lekkere (en snel klaar te maken) recepten? Vind je het fijn om gevarieerd te eten? Of heb je niet altijd tijd (of zin) om te koken? Dan zul je onze app geweldig vinden!

Per maaltijd krijg je een heleboel heerlijke opties waar je uit kunt kiezen.

Weekly Checkup

Wekelijks wordt er tijdens een (digitaal) contactmoment gecheckt of alles nog volgens plan verloopt. Je calorieën zullen zo nodig bijgesteld worden en je zult gratis updates krijgen van de app.

Je hebt dus altijd een stok achter de deur en je vragen zullen op tijd beantwoord worden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren