Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

CrossFit

Bij CrossFit Mokum zorgen wij dat je met plezier kunt trainen in een laagdrempelige en informele sfeer. Dit geeft je alle ruimte om aan je fitheid, kracht en conditie te kunnen werken.

Wat is CrossFit

CrossFit is Elite Fitness voor iedereen. Onze lessen en persoonlijke coaching zijn gebaseerd op de CrossFit methode, oorspronkelijk ontwikkeld door coach Greg Glassman uit Amerika. CrossFit combineert elementen van Olympisch gewichtheffen, turnen, atletiek en duursporten en is daardoor het meest effectieve kracht en conditie programma dat er bestaat.

CrossFit trainingen bestaan uit voortdurend gevarieerde en functionele bewegingen (zoals duwen, trekken, tillen, lopen) uitgevoerd bij hoge intensiteit. CrossFit gaat terug naar de basis. Bij ons vind je geen rijen met machines. In plaats daarvan vind je bij ons kettlebells, halters, medicine ballen, pull-up bars en heel veel ruimte om te kunnen hardlopen, springen, klimmen, tillen en gooien.

Is CrossFit geschikt voor mij

De CrossFit trainingen zijn volledig schaalbaar. Elke CrossFit training kan in belasting en intensiteit worden aangepast. Dit betekent dat elke nieuwe sporter net als een ervaren sporter dezelfde CrossFit training kan voltooien.

Waarom CrossFit

CrossFit is leuk! Onze coaches en sporters zijn gastvrij, ondersteunend en hechten waarde aan het creëren van een omgeving waarin iedereen kan slagen.

Door de verschillende elementen van CrossFit met elkaar te combineren prikkelen we het lichaam op een zo breed mogelijke manier en proberen we iedereen zo fit mogelijk te maken.

Ben je iemand die:

  • Geen uitdaging meer haalt uit de reguliere sportschool
  • Zijn fitness routine saai vindt
  • Geen resultaten haalt uit je huidige training
  • Geen tijd heeft om te trainen
  • Fit wilt worden
  • Sneller en sterker wilt worden in je sport
  • Er gewoon goed uit wilt zien in een badpak

Dan is CrossFit zeker geschikt voor jou!

Workout of the day

Iedere dag staat er een andere WOD (Workout of the day) op het menu. Dit betekent dat jij iedere dag weer op een andere manier uitgedaagd wordt en het maximale uit jezelf kunt halen. Dit voorkomt verveling en routine, de vijand in jouw proces naar echte fitheid!

Coach

Gregory Sumter

Proefles

Enthousiast geworden. Plan dan meteen jouw proefles in.

Proefles inplannen    

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren